Derya büyüktür ama herkes kabı kadar alır

UYGUR CEMEVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATIMIZA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ.

Halktan gelen yoğun ilgi ve talep üzerine Uygur Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatımıza devam ediyoruz. Maddi imkansızlıklar nedeniyle yaklaşık 6 aydır herhangi çalışma yapamadık.

Halkımız en azından cemlerin yapılabilecek ve cenaze hizmetlerinin yerine getirilecek şekilde hizmete açılması için hep birlikte yeniden dayanışma içinde olma çağrısı yaparak inşaata devam ediyoruz.

"Bu inşaat durmadan devam etmeli, bu iş uzadıkça ben utanıyorum. Maddi imkansızlık varsa bunu ben karşılayacağım " diyerek çalışmaların başlamasına katkıda bulunan İsmail ŞAHİN 'e sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ayrıca İstanbul'daki Uygur Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği bundan sonraki aşamada yapılacak işlerin ve giderlerin karşılanması için yeni bir çalışma ve dayanışma başlatacaklarını ve gerekli desteği vereceklerini söylemişleridir. İstanbul derneğimize de teşekkür ediyoruz.

NOT:Haberimizi sayfa altındaki sosyal medya sayfalarınızdan paylaşım yaparsanız daha çok kişiye ve kitleye ulaşmış oluruz.

11.07.2017 Okunma Sayısı: 837