Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends

WEB SAYFAMIZDA YENİ BİR SAYFA AÇMAYI PLANLIYORUZ.

GELMİŞ-GEÇMİŞ UYGUR'UN BÜYÜKLERİ

Derneğimizin Web sayfasında geçmişten günümüze kadar olan bütün büyüklerimizin resimlerini bir yerde toplayarak yayımlamayı düşünüyoruz. Yapmanız gereken sizin aile fotoğraf albümümünüzden o resmi çıkartarak telefonunuzdan resim olarak çekin ve dernek başkanımıza aşağıdaki yollardan biriyle ulaştırmanız.

Resimler mümkünse vesikalık, vesikalık yoksa tek başına çekilmiş resim olmalı. aile veya arkadaş ortamında çekilmiş nostaljik resimleri göndermeyiniz.

SİZ DE RESİM GÖNDERİN, SİZİN BÜYÜĞÜNÜZ DE "UYGUR'UN GELMİŞ GEÇMİŞ BÜYÜKLERİ" ALBÜMÜNDE YERİNİ ALSIN.

Resmi gönderirken veya gönderdikten sonra resmin kime ait olduğunu adı- soyadı, doğum tarihi, ölüm tarihi, lakabını yazmayı ve sizinle irtibat için telefon numaranızı unutmayınız.

Resim gönderme seçenekleri

1-Dernek başkanımızın 0 535 494 83 62 nolu telefonuna whatsapp tan gönderiniz.

2-Dernek başkanımızın işyeri adresine posta yolu ile; Hüseyin YILDIRIM Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fak. Dekanlığı Mali İşler Birimi Taşlıçiftlik Kampüsü TOKAT

3-Uygur 'da ikamet ediyorsanız resmi ve istenilen bilgileri bir kağıda yazarak kapalı bir zarf içinde Cemevimizin yanındaki İkizler Bakkal'a bırakmanız.

4-Dernek başkanımızın e-posta adresine (huseyin-0505@hotmail.com) resim formatında taranmış olarak,

5-İstanbul'da ikamet ediyorsanız İstanbul'daki dernek yönetimi ile irtibata geçip resmin bize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

NOT: Resmin orijinalini gönderenler geri iadesi için lütfen adres ve irtibat bilgilerinizi zarfa koyunuz.

12.09.2017 Okunma Sayısı: 728