Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends

.
  Firma Rehberi (Sponsorlarımız)
  En Son Eklenen Fotoğraflar
  Bizden Haberler

UYGUR BAHAR HAVASI YAŞIYOR
  TÜM YURTTA OLDUĞU GİBİ, UYGUR'UMUZ DA BAHAR HAVASI YAŞIYOR. Devamı..

UYGUR 'DA DEPREM PANİĞİ
  Merkez üssü Amasya merkeze bağlı Keşlik'te 3,8 büyüklüğünde Deprem oldu. Devamı..

2013 YILI UYGUR'UN NÜFUSU
  Türkiye İstatistik Kurumu 2013 yılı sonu itibariyle Adrese Dayalı nüfus Kayıt Sistemindeki yerleşim yerlerinin nüfusunu açıkladı. Buna göre Uygur'un nüfusu aşağıdaki gibidir. Devamı..

CEMEVİ 2014 YILI TAKVİMİ BASTIRILDI
  Her şey Cemevimiz için her şey Uygur için Devamı..

İSTANBUL'DA BİRLİK KURBANI VE AŞURE YAPILDI.
  UYGUR KASABASI KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİMİZ (İSTANBUL) 01 ARALIK 2013 PAZAR GÜNÜ İKİTELLİ CEMEVİNDE BİRLİK KURBANI VE AŞURE YAPTI. Devamı..

YAS-I MATEM MUHARREM ORUCU
  Kerbala şehitlerini anıyoruz. Devamı..

MASUM-U PAK VE MUHARREM ORUCU
  Bu Gece itibariyle yarın başlayacak olan 3 gün Masum-u Pak'lar ve devamında Pazartesi başlayacak olan 12 gün Muharrem Ayı Matem (yas) orucuna başlıyoruz. Devamı..

15. YÖRESEL CAFER DEDE KÜLTÜR ETKİNLİĞİ
  15. YÖRESEL CAFER DEDE KÜLTÜR ETKİNLİĞİ Devamı..

15. CAFER DEDE KÜLTÜR ETKİNLİĞİ
  17. EKİM 2013 PERŞEMBE GÜNÜ 15. CAFER DEDE KÜLTÜR ETKİNLİĞİNİ YAPMAK VE CEMEVİ İNŞAATINA DESTEK VERMEK İÇİN CAFER DEDE'DE TOPLANIYORUZ. Devamı..

CEMEVİ ÇATISINI SANDVİÇ PANEL SİSTEMİ İLE KAPATIYORUZ.
  SİZLERDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ VE DESTEKLERLE CEMEVİ ÇATISININ SANDVİÇ PANEL SİSTEMİ İLE KAPATIYORUZ. Devamı..

UYGUR'DAKİ EVLİYALAR İLE UYGUR 'A YERLEŞMİŞ KABİNELER
  UYGUR'DA EVLİYALAR İLE UYGUR 'A YERLEŞMİŞ KABİNELER’İN NEREDEN GELDİĞİ HAKKINDA KISA BİLGİLER Devamı..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Geri İleri